Wordpress captcha op admin login

Met de volgende plugin heb je de mogelijkheid om je wordpress login pagina te hernoemen
http://wordpress.org/plugins/rename-wp-login/

Met deze plugin kun je de login pagina hernoemen van wp-login.php naar een andere naam. Op deze manier werk je om de captcha heen. (De aanvaller doet op dit moment alleen aanvallen op de naam wp-login.php) dus je bent dan als nog vrij van de aanvallen.

Op dit moment kunnen we het helaas niet per website uitschakelen. De beveiliging zou dan ook geen effect meer hebben, omdat een brute force poging op 1 website het zelfde doet als op alle sites te gelijk.
Onze excuses voor het ontstane ongemak, het is momenteel helaas een maatregel die noodzakelijk is. Vrijwel iedere wordpress website word op dit moment geconfronteerd met deze aanvallen.

Indien je vragen hebt over de beveiliging dan horen we het graag!
  • Email, SSL